top of page
Search
  • temppecmavilni

Dark Riddle APK En Son Sürüm (Jogo de Aventura e Mistério Atualizado)



Dark Riddle APK En Son Sürüm: Komşunun Sırlarını Çöz




Dark Riddle, PAGA GROUP tarafından geliştirilen bir macera oyunudur. Bu oyunda, karşı sokakta yaşayan şüpheli bir komşunun evine gizlice girip içeride neler olduğunu öğrenmeye çalışıyorsunuz. Etkileşimli bir ortam ve ilginç görevler sunan bu oyunda bulmacaları çözmeniz ve komşunun korkunç sırlarını ortaya çıkartmanız gerekiyor.




dark riddle apk en son sürüm



Por favor, Dark Riddle oyununu Android cihazlarınıza nasıl indirebileceğinizi ve oynamak için ipuçları ve püf noktalarını anlatacağız. Ayrıca, oyunun en son sürümünün neler sunduğunu da öğreneceksiniz.


Dark Riddle Nedir?




Dark Riddle, birinci şahıs bakış açısıyla oynanan bir macera oyunudur. Oyunun ana karakteri sizsiniz ve yeni taşındığınız bir şehirde komşunuzla ilgili bazı garip şeyler fark ediyorsunuz. Komşunuz hiç evinden çıkmıyor ve evinden tuhaf sesler geliyor. Bir gece komşunuz evinden insan bedenine benzeyen birçuval çıkartıyor. Bu da sizin merakınızı uyandırıyor ve komşunuzun evine girmeye karar veriyorsunuz.


Oyunun Konusu




Oyun boyunca komşunuzun evine girmeye çalışacaksınız. Ancak bu kolay olmayacak. Bahçesinde hareketli camera tuzakları, kapılarında kilitler ve pencerelerinde demir parmaklıklar var. Ayrıca komşunuz da sizi yakalamamak için elinden geleni yapacak. Eğer sizi fark ederse, evinden canlı çıkmanız pek mümkün olmayacak.


Komşunuzun evinde bulabileceğiniz birçok yararlı ve ilginç eşya var. Bunları kullanarak engelleri aşmanız ve bulmacaları çözmeniz gerekiyor. Amaç komşunuzun bodrum katına ulaşmak ve orada sakladığı sırrı öğrenmek. Bu sırada polis memuru, uzaylı cihaz satıcısı gibi farklı karakterlerle de karşılaşacaksınız.


Oyunun Özellik için eğlenceli ve heyecan verici bir macera oyunudur. Bu oyunda, komşunuzun evine gizlice girip onun sırlarını öğrenmeye çalışıyorsunuz. Oyunun gerçekçi grafikleri, atmosferik sesleri, zorlu bulmacaları ve etkileşimli ortamı sizi oyuna bağlayacak.Oyunu Google Play Store'dan veya APK dosyası ile indirebilirsiniz. Oyunu oynamak için ipuçları ve püf noktalarını da bu makalede bulabilirsiniz. Dark Riddle oyununu deneyin ve komşunuzun korkunç sırrını öğrenin.



Sıkça Sorulan Sorular




Dark Riddle oyunu ile ilgili sıkça sorulan soruların bazıları ve cevapları şöyledir:


soru


Cevap


Dark Riddle oyunu ücretsiz mi?


Evet, Dark Riddle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Dark Riddle oyunu internet bağlantısı gerektiriyor mu?


Hayır, Dark Riddle oyununu internet bağlantısı olmadan da oynayabilirsiniz.


Dark Riddle oyunu Türkçe dil desteği sunuyor mu?


Evet, Dark Riddle oyununu Türkçe dil seçeneği ile oynayabilirsiniz.


Dark Riddle oyunu kaç yaş için uygun?


Dark Riddle oyunu 12 yaş ve üzeri için uygun bir oyundur. Oyunda şiddet, korku ve gerilim unsurları bulunmaktadır.


Dark Riddle oyunu ne kadar yer kaplıyor?


Dark Riddle está disponível para download em 150 MB, mas olması gerekmektedir.


0517a86e26


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Tay Grin 21 mp3: como baixar e ouvir a música de rap

Como Baixar Tay Grin 21 MP3 Gratuitamente Se você é fã da música hip hop africana, já deve ter ouvido falar Tay Grin, um rapper do Malawi que vem fazendo ondas na indústria. Ele lançou várias canções

bottom of page